2011

Cursul anual de inițiere  in speologie perioada 4 mai - 15 iunie 2011-ediția a XVI-a


Asociatia Speologica PRUSIK Timișoara te invită la distractie și aventură!

 


   AS PRUSIK a avut plăcerea de a vă invita la pesteri, munte, aventură și distracție, între 4 si 15 mai cu mic și mare la a XVI-a ediție a cursului de inițiere în speologie ''Descoperă Lumea Peșterilor". Tuturor cărora le-a fost dor de un foc de tabară, apă de izvor, excursii, prieteni si experiente noi s-au alaturat nouă in acest an pe percursul cursului. Au existat  provocări de neuitat: drumeții, parcurgeri de peșteri, cățărat pe coardă, lecții teoretice și practice de fotografie artisticã subterană, cartografieri de peșteri, cursuri de prim-ajutor și educație montană. Cursurile pregătitoare au fost ținute de lectori experimentați în fiecare miercuri de la ora 18 la Facultatea de Hidrotehnică. Ca totul să fie complet s-au facut excursii: Munții Banatului (Herculane, Cheile Carașului) si Munții Apuseni (Valea Sighiștelului)


6 decembrie 2011 - Vernisajul expoziţiei ”Între alb și negru”   Natura ne-a oferit frumuseţi nebănuite în locuri greu accesibile, iar noi v-am invitat descoperiţi lumea fascinantă ce se ascunde în adâncurile pământului!

   Vernisajul expoziţiei a avut loc în data de 6 Decembrie ora 18:30 la Casa Adam Müller Guttenbrunn. Evenimentul a fost la cea de-a XII-a ediţie și, ca în fiecare an, reprezintă rodul muncii de peste an a ascociaţiei în domeniul fotografiei subterane. Scopul expoziţiei este de a aduce în faţa publicului larg latura extravagantă a lumii subterane.

   Expoziţia a putut fi vizitată în perioada 7 - 21 Decembrie 2011.