2022

Cursul anual de inițiere în speologie ediția a XXV-a perioada 7 mai - 22 mai 2022

Anul 2022 a început după 2 ani cu revigorarea activităților clasice ale Asociației Speologice Prusik dar și adaptatea la  vremurile actuale ale activitățiilor pe care le întreprindem precum și noi colaborări. Am reluat și Cursul anual de inițiere anul acesta adaptat, doar cu ieșiri în teren, astfel că în data de 7 mai a avut prima ieșire la Peștera Comarnic din Parcul Național Semenic Cheile Carașului, au urmat Munții Apuseni și am încheiat cu o ieșire plina de voie buna și veselie in Zona de lucru Cavăran. De-a lungul celor 3 săptămâni au fost peste 20 de participanți care au descoperit frumusețile care îti taie respirația de fiecare data când pătrunzi in adâncuri. 

Amplasare stâlp indicator si revopsire traseu creasta principală Vf. Rusca, parteneriat cu Serviciul de Voluntariat Montan

În 18 iunie am urcat pe "creasta principală" a Muntilor Poiana Ruscă să amplasăm stâlp indicator pe varful Rusca. În paralel am  revopsit alături de organizatorii acestuI eveniment Serviciul de Voluntariat Montan creasta între Vf. Padeș și Vf. Rusca. A fost o zi minunată și ne dorim la cat mai multe colaborări.